ua en ru

BMW випустила спецверсії з аудіосистемою від Bang & Olufsen

Ті, хто їздить на автомобілях BMW, люблять, щоб в машині все було по вищому сорту. В тому числі і звук

Ті, хто їздить на автомобілях BMW, люблять, щоб в машині все було по вищому сорту. В тому числі і звук. Саме тому баварці створили на базі 6-ї серії і M6 Gran Coupe спецверсії Bang & Olufsen, оснащені однойменними аудіосистемами.

Спецверсії Bang & Olufsen - моделі BMW 650i і M6 Gran Coupe - виготовлені в рамках програми індивідуалізації автомобілів марки BMW - BMW Individual. Майбутні власники зможуть обрати один з двох відтінків кузова: білий Brilliant White Metallic або темно-сірий Dark Graphite II Metallic. Салони оздоблені високоякісною шкірою Merino чорного або чорно-білого кольору, декорованою контрастною прострочуванням.

Обшивка стелі салону виконана з алькантари відтінку антрацит, а на підголовниках передніх сидінь моделей M6 вишита літера М. Назва Bang & Olufsen можна побачити на кришці тримачі для чашок. Ну і, зрозуміло, уваги заслуговує сама аудіосистема потужністю 1200 Вт з 16 динаміками. Всього в цій серії вийде 110 примірників автомобілів: 100 BMW 650i або 650i xDrive (вартість першого складе від 116 000 дол., другого - від 119 000 дол.) і десять M6 Gran Coupe, чия ціна стартує від 152 000 .

BMW випустила спецверсії з аудіосистемою від Bang & Olufsen

BMW