ua en ru

Ентузіасти з Росії перетворили Nissan Maxima в танк

Група ентузіастів з Росії нрунтовно змінила старий Nissan Maxima, створивши з нього одночасно стильний і страхітливий чорний танк.

Група ентузіастів з Росії нрунтовно змінила старий Nissan Maxima, створивши з нього одночасно стильний і страхітливий чорний танк. За основу був узятий старенький Nissan Maxima.

Все почалося з комп'ютерного 3D-моделювання "суперкара", але на відміну від багатьох подібних проектів, не доживають до фінальної стадії, на цьому не зупинилося. Інженери-ентузіасти розібрали Maxima на частини і пересобрали автомобіль потрібним їм чином, попутно додавши кілька унікальних деталей. Наприклад, гігантські колеса, майже як у бігфута.

Якщо придивитися, то можна помітити, що корпус оригінальної машини майже не чіпали, - так що в якійсь мірі можна сказати, що автолюбителі зробили грунтовний тюнінг. Ймовірно, у "танк" поставили більш потужний двигун - навряд чи настільки масивну конструкцію може тягнути старенький мотор в двісті кінських сил.

Інтернет завмер в очікуванні перших відео та тест-драйвів. А поки російські винахідники гордо катаються на своєму футуристичному бигфуте, дивуючи сусідів і приковуючи увагу журналістів.

Ентузіасти з Росії перетворили Nissan Maxima в танк