ua en ru

Mercedes Benz випустив будинок на колесах

Компанія Mercedes Benz представила модифікацію свого вантажівки Zetros. Нова модель отримала цілих шість коліс, а в її кузові вмістився готельний номер.

Компанія Mercedes Benz представила модифікацію свого вантажівки Zetros. Нова модель отримала цілих шість коліс, а в її кузові вмістився готельний номер. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії Mercedes-Benz.

Автомобіль пристосований для їзди по самим важкопрохідним дорогах.

Zetros, шестиколісний трейлер, обладнаний трьома парами коліс і мотором потужністю 326 кінських сил. Об'єм двигуна - 7,2 літра. Але найцікавіше криється не під капотом. Список того, що є всередині кузова трейлера, до подиву великий: ванна з підігрівом підлоги, великий обсяг місця, дві великі телевізійні панелі, супутникова тарілка, потужна аудіосистема, звичайний і збройовий сейфи і система водопостачання (вода питна, так і витратна).

З приємного - над заднім колесом розташований невеликий гараж для квадроциклів, так що можна буде легко змінювати шість коліс на чотири.

Два таких Zetros вже доставлені в Улан-Батор, столиця Монголії. І тепер такий вибір зрозумілий: волелюбної машині - великі простори.

Mercedes Benz випустив будинок на колесах Mercedes Benz випустив будинок на колесах Mercedes Benz випустив будинок на колесах Mercedes Benz випустив будинок на колесах