ua en ru

Представлений Rolls-Royce Wraith 2014 р. вартістю 300 тис. дол

Rolls-Royce Wraith 2014 року, пристрасно очікуваний усіма, хто не знає, на що ще можна витратити 330 тис. дол, британці представили на минулому цієї весни на автосалоні в Женеві.

Rolls-Royce Wraith 2014 року, пристрасно очікуваний усіма, хто не знає, на що ще можна витратити 330 тис. дол.

Wraith повністю виправдовує свою назву: дух знаменитої британської автомарки простежується в кожній деталі. Кузов фастбек виглядає динамічно і елегантно. Rolls Royce Wraith оснащений 6,6-літровим бітурбірованним двигуном V12 з віддачею 624 к.с., що дозволяє розвинути швидкість до 250 км\год і розігнатися до 100 км / год всього за 4,4 секунди, а також 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Масивні задньопетельні двері легко відчиняються, варто тільки потягнути ручку, і настільки ж просто знищуються простим дотиком до кнопки, розташованої поруч з передньою стійкою кузова. Двері розчиняються так широко, що пасажирам зручно сідати як на передні, так і задні крісла. Внутрішня обробка теж вражає: дерево і шкіра підібрано з бездоганним смаком, а в стелю вбудовано більше тисячі оптоволоконних лампочок, що робить його схожим на зоряне небо.

Регульовані крісла з підігрівом і охолодженням забезпечують необхідний комфорт. Суха маса Wraith становить близько двох з половиною тонн. При цьому машина не здається неповороткою або інертною - почасти через трансмісії з супутниковим управлінням. Трансмісія була створена колишнім інженером BMW F1. Вона використовує GPS-систему авто, щоб заздалегідь "зчитувати" дорогу і попередньо підлаштовуватися під стиль водіння. Інші опції включають в себе систему камер зовнішнього спостереження, аудіосистему і 21-дюймові колеса. Потужний, розкішний і дуже керований, цей автомобіль, здається, створений більше для водія, хоча покидати салон не захочеться ні того, хто за кермом, ні того, хто безтурботно розташувався на пасажирських сидіннях.

Представлений Rolls-Royce Wraith 2014 р. вартістю 300 тис. дол

Представлений Rolls-Royce Wraith 2014 р. вартістю 300 тис. дол

Представлений Rolls-Royce Wraith 2014 р. вартістю 300 тис. дол

BMW