ua en ru

Вийшов аромат для власників Lamborghini

Новина, що під брендом Automobili Lamborghini вийде колекція ароматів для чоловіків з лаконічною назвою L, повідомили навесні на Женевському автосалоні

Новина, що під брендом Automobili Lamborghini вийде колекція ароматів для чоловіків з лаконічною назвою L, повідомили навесні на Женевському автосалоні. Аромат парфумерної води колекції L1 - на честь запуску автомобіля Huracan LP 610-4 - вийшов таким же брутальним, як його спорткар-натхненник: у складі рожевий і чорний перець, розмарин, кориця, тютюн, шкіра, стиракс, перуанський бальзам, а зверхності надає піжонський ветивер.

Вийшов аромат для власників Lamborghini

Замшева упаковка, нагадує чохол для інструментів, в якій виконаний флакон, зроблена в Італії з шкіри алькантара, точь-в-точь як у салоні нового Lamborghini, а матеріал самого флакона ідентичний шкіряного перетяжку керма. У жовтні очікується випуск інших ароматів колекції L - L2, L3, L4. Тим часом дебютний L1 доїхав до Москви - до парфумерного відділу Цуму і магазинів "Артиколи" і ТД ГУМ "Весна". Цінник у нового запаху солідний: він обійдеться близько 7-8 тис. грн А тираж, як і годиться парфумерії такого класу, строго обмежений - 999 примірників.